Repetities:

Gemiddeld driemaal per maand komen we samen om ons enthousiasme voor koorzang met anderen te delen. Gedirigeerd met overgave en vakbekwaamheid door David, kunnen wij ons gedurende drie uren (koffiepauze inbegrepen) voluit overgeven aan een flinke portie zangplezier.


Concerten:


Een of twee maal per jaar treden wij op voor een steeds enthousiast publiek. Alleen of in samenwerking met andere koren, onder pianobegeleiding of met volledig orkest en solisten. Zo hadden wij het genoegen in 2005 te kunnen rekenen op de aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Fabiola (we zongen toen de Paulus van Mendelssohn in de O.L. Vrouwkerk van Laken). Deze ervaringen betekenen hoogtepunten in het leven van een koorzanger, en blijven onvergetelijke herinneringen.


Feestjes:


Van muziek alleen kan je niet leven. Dat is bekend. En om dat te verhelpen, hebben we de traditie ingesteld, drie keer per jaar, de repetitie wat vroeger te beeindigen en af te sluiten met een vrolijk etentje.


Vertoningen:


Een- of tweemaal per jaar, vinden wij, als bij mirakel, voor het hele koor toegangsbiljetten, tegen een zeer democratisch prijsje, voor prestigieuze voorstellingen, zoals bijvoorbeeld in december 2006 een prachtvertolking van La Traviata van Giuseppe Verdi in de Koninklijke Muntschouwburg.